Изберете страница

Новини

News

Начало 9 Новини 9 „Огняново К“ АД ще проведе пресконференция във връзка с приключване на проект “Енергийна ефективност за по-добра конкурентоспособност”
Home 9 Новини 9 „Огняново К“ АД ще проведе пресконференция във връзка с приключване на проект “Енергийна ефективност за по-добра конкурентоспособност”
октомври 31, 2018

„Огняново К“ АД ще проведе пресконференция във връзка с приключване на проект “Енергийна ефективност за по-добра конкурентоспособност”

Във връзка с приключване изпълнението на дейностите по проект “Енергийна ефективност за по-добра конкурентоспособност” имаме удоволствието да Ви поканим на заключителна пресконференция, която ще се състои на 20 ноември 2018 г. (вторник), от 11:00 часа, в гр. Пазарджик, ул.“Есперанто“ № 6 – Гранд хотел „Хебър”, ет. 6, Конферентна зала „Марица”.

На пресконференцията са поканени да присъстват представители на Управляващия орган по Оперативна програма „Иновации и  конкурентоспособност“ – Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“, Министерство на икономиката и на Областния информационен център в гр.София, както и всички заинтересовани лица и медии.

Целият текст на поканата е достъпен ТУК.